"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tulekul koolituspäev astmahaigetele (0)
22. märts 2009

Vene kultuurikeskuses toimub 5. aprillil kell 11 Eesti Astmaliidu koolituspäev, mille eesmärk on täiendada patsientide teadmisi ja oskusi oma haigusega (astma, allergiline riniit, allergiline nahapõletik) toimetulekuks ja elukvaliteedi parandamiseks.
Koolituspäeval esinevad lühikeste ettekannetega erialaarstid.     Dr L. Raudla ja dr E. Reismaa räägivad  allergiahaiguse tunnustest ja haigusega toimetulekust, samuti on vaatluse all tänapäeva arusaamad bronhiaalastmast ja selle ravist. Dr D. Dubrovini ettekande teema on allergilise nohu tunnused ja ravi.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.