"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
ManUp ohustab meeste tervist (0)
30. märts 2009

Ravimiamet teatab, et kirjade järgi loodusliku toidulisandi ManUp kapslite analüüsimisel selgus, et need võivad tekitada ränki tervisekahjustusi. Nimelt on Hiinas toodetud ja Eestis turustatud kapslitesse ebaseaduslikult lisatud aineid, mida kasutatakse meestel impotentsuse raviks ja mille kõrvaltoimeteks võivad olla järsk vererõhu langus, nägemishäired, südameatakk ja äkksurm.
Risk kõrvaltoimete tekkeks on eriti suur meestel, kellel varem on esinenud südamelihase- või ajuinfarkt. Esialgu puudub kindel info ebaseaduslikult lisatud ainete koguste kohta, need võivad toote eri partiides suuresti erineda.
Kõigil, kes kasutavad ManUpi, soovitab ravimiamet tungivalt see kohe lõpetada ning võtta ühendust arstiga, kui tekib järsk valu rinnus.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.