"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS: RAHMANINOVI ÖÖ (0)
30. märts 2009

2. aprillil kell 19 tuleb Niguliste kirikus ettekandele Sergei Rahmaninovi «Koguöine jumalateenistus». Eesti Filharmoonia Kammerkoor on teost «Koguöine jumalateenistus» op 37 esitanud mitmel pool maailmas. Viimati kõlas see õigeusu kirikumuusika pärliks nimetatud teos BBC Promsi festivalil kuulsas Royal Albert Hallis Londonis, pälvides publikult ja kriitikutelt vaid kiidusõnu. Kontserti Nigulistes juhatab peadirigent Daniel Reuss.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.