"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Noored annetavad kordatehtud mööbli lastehaiglale (0)
30. märts 2009

 Tallinna noorsootöö keskuses restaureerisid 10–13-aastased õpilased kevadisel koolivaheajal vanu toole ja kujundasid vanast riiulist mänguasjade kasti, mis annetatakse Tallinna lastehaiglale. Ettevõtmine korraldati projekti «Minult Sinule!» raames, mis pöörab tähelepanu ka esemete taaskasutusele ja keskkonna säästmisele. Vanad toolid saadi annetusena Uuskasutuskeskuselt, projekti toetab hasartmängumaksu nõukogu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.