"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pelguranna ja Kopli uuenevad (0)
30. märts 2009

Suvel pannakse Kopli ja Pelguranna tänavale pärast vana asfaldi eemaldamist nii sõidu- kui ka kõnniteele uus asfalt, vahetatakse välja äärekivid, taastatakse haljastus ja uuendatakse teekattemärgistus.
Samasugused mahukad taastamistööd võetakse ette kesklinnas Kunderi tänaval, kus plaanide kohaselt alustatakse mais ja lõpetatakse augustis.
Kopli tänav remonditakse lõigus Erika tänavast kuni Põhja puiesteeni 1990 meetri, Pelguranna tänav lõigus Kolde puiesteest kuni Kopli tänavani 660 meetri ning Kunderi tänav Pronksi ja Türnpuu tänava vahel 900 meetri ulatuses.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.