"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Riigiasutused laiutavad pinnaga (0)
30. märts 2009

Riigiasutused ei vaheta oma asukohta ka siis, kui töötajate arv väheneb. Jagades ministeeriumide hoonete pindala töötajate arvuga, selgus, et enamikus neist on ühe töötaja kohta paar-kümmend ruutmeetrit pinda. Üle 30 m2 ametniku kohta on pinda põllumajandusministeeriumis,  keskkonnaministeeriumis ja välisministeeriumis. Riigikogu hoonetes on ühe töötegija kohta 40,5, Stenbocki majas 44 ja presidendi kantseleis 51 m2 pinda.
Riigikogu, välisministeeriumi ja presidendi kantselei ülalpidamiskulud olid vastavalt 66, 65 ja 63 krooni m2 kohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.