"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Sanatoorne kool kärbib palku (0)
30. märts 2009

Keha- ja vaimupuudega lastele mõeldud Haapsalu sanatoorne internaatkool kärbib kokkuhoiuks õpetajate palgaraha, et mujalt enam võtta ei anna, saadetakse töötajad nädalasele palgata puhkusele. Klasside kokkupaneku ja  osa tundide kadumisega on mõned õpetajad juba kaotanud palgas, kaalutud on ka, et suur osa suvisest koolivaheajast tuleb veeta palgata puhkusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.