"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Valitsus priiskab endiselt (0)
30. märts 2009

 Juhan Parts sai äsja omale uue 736 066 krooni maksva  ametiauto Audi A6 Quattro, mille liisingumakset, 11 654 krooni kuus, maksab riik neli aastat. Ministeeriumi teatel valiti nii kallis auto seetõttu, et hankimine oli otsustatud juba jaanuaris. Partsi senise nelja aasta vanuse Saab 9-5 liising oleks lõppenud sügisel. Ministeerium peab nii vana autoga sõitmist ministrile juba turvariskiks, ka olevat kallis auto riiklik mainekujundaja.
Kõvasti üle poole miljoni maksva Audi A6-ga sõidavad ka ministrid Tõnis Lukas, Jaak Aaviksoo, Rein Lang, Laine Jänes, Urve Palo ning Urmas Paet (viimase Audi on küll välja ostetud, mitte liisitud). E-klassi Mercedesega sõidavad siseminister Jüri Pihl ja regionaalminister Siim-Valmar Kiisler, keskkonnaminister Jaanus Tamkivi auto on Volvo XC70, rahandusminister Ivari Padaril Chrysler 300C,  põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder sõidab ringi maastikuautoga Jeep Grand Cherokee. Peaminister Andrus Ansipil on üle miljoni krooni maksev 7. seeria BMW.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.