"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Visiit Groningeni soojendab suhteid (0)
30. märts 2009

Tallinna delegatsiooni visiidi käigus Põhja-Hollandi suurimasse linna Groningeni arendati edasi kahe linna vahelist koostööd linnaplaneerimises ja e-teenuse arendamisel. 
Seni on Groningeni kultuuritehas  teinud koostööd Tallinna Kultuurikatlaga. Visiidi käigus tutvuti Groningeni kultuuritehaste-inkubaatoritega. Linnaplaneerijad tutvusid ka Groningeni kogemusega linna avaliku ruumi planeerimise ja rahvusvaheliste arhitektuurikonkursside korraldamise alal, ettevõtlusvaldkonna ja tehnopoli esindajad väike- ja keskmise ettevõtluse toetusmeetmetega ja Zernike teaduspargiga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.