"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Abivajajad saavad teavet oma võimaluste kohta (0)
06. aprill 2009

Majanduslanguse tõttu hätta sattunud inimeste jaoks koostas sotsiaal- ja tervishoiuamet infolehed, mis sisaldavad teavet selle kohta, kuhu muredega pöörduda. Lehtedelt leiab informatsiooni linnaosa sotsiaalhoolekande osakondade, tasuta juriidilise ja võlanõustamise, supiköökide ja riideabi, samuti toimetulekutoetuse kohta.
Infolehed on vene ja eesti keeles. Need on saadaval kohtades, kuhu raskustesse sattunud inimesed kõige sagedamini pöörduvad: linnavalitsuse infosaalis, linnaosavalitsustes, linna sotsiaal- ja tervishoiuametis, varjupaikades-sotsiaalmajutusüksustes, Suur-Sõjamäe 6a kodutute rehabilitatsioonikeskuses, Päästearmee Lootuse majas (Laevastiku 1a) ja tööturuameti Tallinna ja Harjumaa osakonnas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.