"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Aivar Kuusmaa ühines keskfraktsiooniga (0)
06. aprill 2009

Senine Tallinna linnavolikogu üksikliige Aivar Kuusmaa kuulub nüüd Keskerakonna fraktsiooni.
Pärast Kuusmaa liitumist suurenes keskfraktsiooni liikmete arv linnavolikogus 36-ni. Reformierakonna fraktsiooni kuulub 13 ja Isamaaliidu fraktsiooni üheksa linnavolinikku. Fraktsioonivabade volinike arv 63-liikmelises linnavolikogus kahanes viiele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.