"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lemmikloomade kiipimine ja vaktsineerimine Lasnamäel (0)
06. aprill 2009

11. ja 12. aprillil kella 11-14 saab lasta oma lemmikloomi soodushinnaga kiipida Priisle turu parklas (Linnamäe tee 61-75 vahel). Koera kiipimine maksab 200 ja kassi kiipimine 400 krooni. Kohapeal saab loomi ka vaktsineerida.
Kaasa võtta vaktsineerimispass, koerale suukorv, kaela- ja jalutusrihm. Tasuda saab vaid sularahas. Soovitav eelregistreerimine tel 58 32 52 48 (loomaarst Jaak Jõks) või e-mail jaak@antnet.ee.
Keskkonnaamet tuletab meelde, et koerte registreerimine on Tallinna linnas kohustuslik.
Sellest aastast töötab spetsiaalselt loomadega tegelev munitsipaalpolitsei patrull, kes kontrollib ka kiibi olemasolu. Samuti on kohustuslik loomade iga-aastane marutaudi vastu vaktsineerimine. Lisainfo www.tallinn.ee/lemmikloom

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.