"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS: VOCALISSIMO (0)
06. aprill 2009

7. aprillil algusega kell 19 saavad klassikagurmaanid Estonia kontserdisaalis kuulata säravat metsosopranit Anneli Peebot, kes seekord esitab Schuberti, Dvorˇaki, Mahleri ja Wagneri loomingut. Teda saadab klaveril Hartmut Hudezeck Saksamaalt. Annely Peebot hinnatakse Euroopas kõrgelt nii ooperi- kui ka kontsertlauljana. Kaksteist aastat tagasi sai temast Viini Rahvusooperi alaline liige, samal ajal debüüteeris ta Viini Riigiooperis. Lauljatar esineb regulaarselt ka oratooriumi- ja kontsertsolistina ning on üles astunud Berliini, Müncheni, Stockholmi ja Riia Filharmoonias, Leipzigi Gewandhausis jm.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.