"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Nõmmele tuleb uus lasteaed (0)
06. aprill 2009

1. mail asutatakse Rännaku lasteaed, mis avab uksed sügisel.
Uus lasteaed tuleb Nõmme linnaossa aadressil Rännaku pst 28. Ehitustööde valmimise tähtajaks on selle aasta 30. september ning lapsi tahetakse lasteaias vastu võtma hakata novembrikuus.
120 lapse jaoks tuleb Rännaku lasteaeda kuus rühma – kaks sõime- ja neli lasteaiaealistele. Igal rühmal on eraldi mängu- ja magamisruumid, samuti riietus- ja tualettruumid. Hoonesse on kavandatud muusika- ja võimlemissaal, köök ja kõik vajalikud ruumid personalile. Õue on planeeritud mänguväljakud ja paviljonid.
Hoone projekti koostas 2008. aastal AS Amhold, ehitusega alustas OÜ Fund Ehitus selle aasta veebruaris. Investeeringute kogumahuks on kavandatud 25,5 miljonit krooni, mis sisaldab ka köögisisustuse, mööbli jpm soetamist. Tallinna tänavuses eelarves on Rännaku lasteaiale ette nähtud ligi 900 000 krooni.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.