"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Salakäigud ootavad külastamist (0)
06. aprill 2009

Linnamuuseum kutsub kõiki huvilisi kevadistel nädalavahetustel Rootsi ja Ingeri bastionide aluseid salakäike külastama.
11., 18. ja 19. aprillil toimuvad ekskursioonid kuus korda päevas, eestikeelsed algavad kell 12, 14 ja 16 ja venekeelsed kell 11, 13 ja 15. Ekskursioone saab tellida ka tööpäevadeks, v.a esmaspäev. Vajalik on eelregistreerimine telefonil 6 44 66 86. Pilet maksab 50 krooni, sooduspilet 25 krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.