"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Tartu linnapea sai kõrgeimat palka (0)
06. aprill 2009

Tartu linnapea Urmas Kruuse teenis mullu koos lisatasudega 831 000 krooni. Sellega on ta kõige kõrgemalt tasustatud linnapea ja ka omavalitsusjuht, keda üle Eesti on kokku 227.
Kruuse leidis oma palganumbrit kommenteerides, et ilmselt on palk töö vääriline. «Aga arvestades majanduslangust, on minu ja teiste linnavalitsuse liikmete palka kümme protsenti vähendatud,» lisas ta. «Mullu oli mu palk veel seotud Eesti keskmisega ehk 75 protsenti riigikogu esimehe palgast, aga minu ettepanekul muutis volikogu seda süsteemi ja tänavu on mu palk 51 000 krooni kuus.»
Linnapea palgale lisandub autokompensatsioon 6000 krooni kuus.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.