“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Tunnel saab kaunistused (0)
06. aprill 2009

Tallinna volikogu otsuse kohaselt saab MTÜ Linnalabor järgneval viiel aastal näidata noorte kunstnike loomingut Gonsiori ja Laikmaa tänava ristmiku all paiknevas jalakäijate tunnelis.
MTÜ Linnalabor pakkus eelmisel aastal Kesklinna valitsusele ideelahenduse tunnelile rõõmsama ilme andmiseks. Projekti esimeses etapis on plaanis katta tunneli väljapääs kunstiakadeemia suunal linnaruumi kujutavate maalide või fotodega. Seejärel soovib linnalabor leida avatud konkursil ning koostöös selleks moodustatava komisjoniga eri ideelahendusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.