"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Voldikkaart annab ülevaate jalgrattateedest (0)
06. aprill 2009

Hiljuti valminud voldikkaart annab ülevaate kõigist Tallinna jalgrattateedest ja terviseradadest, samuti on kaardile märgitud kõik sel aastal kavandatavad jalgrattateed.
2008. aasta jooksul sai Tallinn juurde kokku 10,5 km  jalgrattateid lõikudes Pärnu mnt (Rohula t – Laane t), Nõmme tee (Tedre t – Linnu tee), Paljassaare tee (Paljassaare põik – Katariina kai), Rannamõisa tee (Vana-Rannamõisa tee – Sarra t), Randvere tee (Rannamäe tee – Liilia t) ja Lillepi pargi jalgrattarada. Kokku on Tallinnas 150 km jalgrattateid.
Uus kaart on kahepoolne: ühel pool jalgrattateed ja terviserajad ning teisel huviväärsused.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.