"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Iru hooldekodu juuniks valmis (0)
13. aprill 2009

Iru hooldekodus on käsil viimase, seni kõige halvemas seisus olnud elumaja renoveerimine. Elutoad renoveeritakse kahe- ja kolmekohalisteks, uuendatakse tualett- ja pesuruumid, laiendatakse fuajeed. Majja ehitatakse uus lift ja parandatakse ka töötajate olmetingimusi. Renoveeritavad toad saavad uue sisustuse. 
Iru hooldekodu remondiks on kulunud viimasel kolmel aastal kokku 42 miljonit krooni, tänavu on linnaeelarves selleks ette nähtud 18,5 miljonit.
Aastatel 2006-2007 renoveeriti Irus üks elumaja ja alustati teise kordategemist. Korrastatud on trasse ja territooriumi, hooldekodu on saanud uued mööblikomplektid.
Seoses remondiga koliti osa hooldekodu asukaid aasta algul ajutiselt ümber Valgamaale Hellenurme hooldekodusse. Juunis jõuavad renoveerimistööd elutubades lõpule ning vanurid pääsevad tagasi oma endistesse, kuid sootuks uue ilme saanud mugavatesse tubadesse. Iru hooldekodusse tuleb renoveerimise järel 350 voodikohta ühe- kuni neljakohalistes tubades.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.