"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS: INGRID LUKASE DUO (0)
13. aprill 2009

19. aprillil kl 14 esineb Okupatsioonide muuseumis Eestis sündinud ja Šveitsis kooli lõpetanud noor lauljatar Ingrid Lukas, kes ühendab oma põhjamaise tooniga lauludes jazzmuusikat, moodsa aja õhustikku ja folkloori. Lukas on laulnud Zürichi draamateatri etendustes, esinenud soololauljana Šveitsis, Prantsusmaal, Itaalias, Saksamaal. Ta on arvamusel, et seda erilist oma mina, mis eristaks teistest muusikutest, polegi nii kerge leida. Varem on Zürichi ajaleht NZZ Ingridit võrrelnud näiteks Björkiga, nüüd aga on noor lauljatar leidnud oma niši. Kontserdil astub üles ka Corina Schranz. Sissepääs muuseumi piletiga.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.