"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pae tänav saab korda (0)
13. aprill 2009

Umbes kilomeeter Pae tänavat peaks saama peagi korda, samuti tuleb sinna haljastus.
Rekonstrueerimistööde käigus rajatakse tehnovõrgud, sh ehitatakse välja sademevete kanalisatsioon ja tänavavalgustus, uuendatakse teekatendi konstruktsioon, ehitatakse kergliiklusteed, taastatakse haljastus ja paigaldatakse uus teekattemärgistus. Milline pakkumine parimaks tunnistatakse, selgub umbes kolme nädala pärast. Rekonstrueerimise projekti koostas AS Napal. Rekonstrueeritava lõigu pikkus on 970 m, sõidutee pinda on u 11 000 m² ja kõnnitee pinda u 4100 m². 2008. aastal rekonstrueeriti Pae tänava Peterburi tee ja Punase tänava vaheline lõik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.