"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Rohkem kohti vähekindlustatud haigetele (0)
13. aprill 2009

Et Tallinna sotsiaaltöökeskuse hallatavas Kopli 79 varjupaigas on tekkinud ruumipuudus, mistõttu uusi, püsiva hooldusvajaduse ja liikumisraskustega inimesi sinna ei mahu, kavandatakse viie lisakoha loomist Magasini tänava haiglasse. Ravikindlustamatute osakonnas Magasini tänaval on praegu 20 voodikohta ja neljandik patsientidest viibib haiglas üle kahe kuu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.