"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Tutvustatakse häirenupu teenust (0)
13. aprill 2009

Tallinna puuetega inimeste koda kutsub liikumispuudega inimesi ja nende lähedasi 15. aprillil kell 16 häirenuputeenust tutvustavasse infotundi, mis toimub  Tallinna puuetega inimeste tegevuskeskuses, Endla 59.
Teenus suurendab eakate ja puuetega inimeste turvatunnet. Mobiilset häirenuppu kasutades on kliendil võimalus saada otseühendus häirekeskusega ja kutsuda abi eelkõige olukordades, kus inimene ise pole võimeline liikuma ja oma eluruumi ust avama.
Seni on väljakutsete peamisteks põhjusteks olnud terviseprobleemid, näiteks kukkumised, südamerütmihäired, õhupuudus, nõrkus, ajutine liikumisvõimetus. Soovitav eelregistreerimine kuni 14. aprillini telefonil 6564048 või e-posti aadressil koda@tallinnakoda.ee
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.