"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Henrik Normann astus Keskerakonda (0)
20. aprill 2009

Keskerakonna juhatus võttis erakonda vastu näitleja Henrik Normanni, kes kuulus varem Reformierakonda.
Normann on Saku vallavolikogu liige 2005. aastast, mil kogus kohalike omavalitsuste valimistel vallas enim hääli. «Eesti ja Tallinna kui peatse Euroopa kultuuripealinna tutvustamine maailmale oleks mulle suur väljakutse. Paljud toredad tegemised Reformierakonna ridades said tehtud, ja mõndagi jäi tegemata,» ütles Normann.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.