"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Igas kuus tarbijaõiguste teabepäev (0)
20. aprill 2009

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul alustas linn sel aastal programmiga, mille raames korraldatakse iga kuu tarbijaõiguste infopäevi ja seminare, tagamaks  tarbijaõiguste ühtlane kaitse ja aitamaks tarbijatel kohaneda muutunud olukorraga. «Peamised teemad on sotsiaaltoetused, eluaseme- ja jäätmekäitlusküsimused, tarbija õigused kaupade ja teenuste ostmisel jms,» märkis Mutli. «Suurt tähelepanu on pööratud noortele, kes üldjuhul ei tea oma õigusi.»
Linnavalitsuse teenindussaalis töötab tarbija infopunkt ning tarbijakaitse spetsialistidele saab esitada küsimusi aadressil tarbijainfo@tallinnlv.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.