"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Jäätmeid ja kulu ei tohi põletada (0)
20. aprill 2009

Tallinnas on keelatud põletada jäätmeid ja kulu, lõkke tegemine avalikus kohas on lubatud ainult keskkonnaameti eelneval kooskõlastusel.
Koduaias võib põletada värvimata puitu ja ka paberit. Munitsipaalpolitsei tuletab meelde, et alati tuleb arvestada tuleohutusnõudeid. Lõket võib teha vaid selleks kohandatud tulekindlal alusel või kuivanud taimestikust puhastatud mineraalpinnasel. Kustutusvahendid peavad olema käepärast. Tule tegemise koht peab paiknema vähemalt 15 m kaugusel mis tahes ehitisest või põlevmaterjali lahtisest hoiukohast ja vähemalt 30 m kaugusel metsast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.