"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Jurist annab nõu (0)
20. aprill 2009

Tööõigusalased nõustajad Jelena Trubatševa ja Reet Vare võtavad abivajajaid vastu linnavalitsuse infosaali ettevõtja infopunktis Vabaduse väljak 7. Konsultatsioonid on elava järjekorra alusel ja tasuta. Vastuvõtuajad: E 8.15-18, T-N 8.15-17, R 8.15-14. Vajadusel suunatakse abivajajad edasi SA-sse Õigusteenuste Büroo, kus aidatakse vormistada kirjalikke dokumente.
Tööõigusalaseid küsimusi on võimalik esitada ka meili teel. Küsimused võivad puudutada töölepingut, puhkust, töötasu, töö- ja puhkeaja küsimusi ja kollektiivseid töösuhteid. Päringuid oodatakse e-posti aadressil: reet.vare@tallinnlv.ee.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.