"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Käivitub abiprogramm «Hooliv ametnik» (0)
20. aprill 2009

 Tallinna abipaketi ühe meetmena käivitatakse programm «Hooliv ametnik», mille käigus kogutakse regulaarselt riideid ja jalatseid abivajavate linlaste ja perede tarbeks.
«Kord kuus on võimalik linnaametnikel tuua riideesemeid ja jalanõusid oma asutuse kogumiskasti, sotsiaal- ja tervishoiuamet omalt poolt korraldab nende toimetamise kodutute rehabilitatsioonikeskusesse Suur-Sõjamäe 6a ja kodutute varjupaika Kopli 79,» rääkis Abilinnapea Merike Martinson. «Abivajajad  saavad sealt edaspidi endale kehakatteid leida. Lastetarbeid on võimalik saada ka ema-lapse varjupaikades ja sotsiaalmajutusüksustes, kuhu on majutatud lastega peresid.»
Esimene kogumispäev on 24. aprillil, edaspidi iga kuu viimasel reedel. 
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.