"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS: LAULUD KODUSE AEGLUSEGA (0)
20. aprill 2009

21. aprillil kell 20.30 saab Vene kultuurikeskuse saalis Jazzkaare raames kuulata norralanna Solveig Slettahjelli isikupäraseid meloodiaid. Slow Motion Quintet ehk Aeglase Liikumise Kvintett tekitas siinsetes kuulajates positiivse atmosfääri juba 2006. aasta Jazzkaarel. Tegu on kollektiiviga, mis sai peaaegu kohe pärast asutamist tuule tiibadesse. Nad andsid kontserte kogu Euroopas, nende plaate andis välja nimekas Saksa plaadifirma ACT ning lauljatari nime tunti varsti pea kogu maailmas. Briti ajaleht Observer kirjutas, et Slettahjellil on õnnestunud see, mida kunagi suutis kirjanduse vallas James Joyce – ta võttis aeguma kippuva vormi koost lahti ja pani uuesti kokku nõnda, et see kõlas nagu uus algus.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.