“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Näha saab lillepeo ideekavandeid (0)
20. aprill 2009

3. juunist 6. oktoobrini toimuva Tallinna lillefestivali ideekavandeid saab aprilli lõpuni näha Vene kultuurikeskuses. 
Esimest korda peetaval rahvusvahelisel aiakunstifestivalil «Tallinna lillefestival» osalevad Eesti ajakujundusfirmade kõrval külalised Helsingist, Moskvast, Malmöst, Skopjest, Gentist ja Kiievist, kokku 27 firmat.
Festivali raames valmivad külastajaid harivad ja esteetilist elamust pakkuvad traditsioonilised ja eksperimentaalsed aiad. Külastajad saavad tutvuda kõrgetasemelise aiakunstiga, jälgida taimede arengut iluaias ning nautida loojate fantaasialendu. Festivali raames korraldatakse lillelaatu, kontserte ja teemapäevi. Tornide väljaku pargis on alustatud ekspositsioonide piirete mahamärkimisega.
Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on festivalist kavas kujundada traditsioon, mis ühendab aiandus- ja lillehuvilisi Eestist ja kaugemalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.