"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ametnikud kogusid kaks bussitäit riideid (0)
26. aprill 2009

Tallinna abipaketi ühe meetme, programmi «Hooliv ametnik» raames koguti reedel linna ametiasutustest täiskasvanute rõivaid, lasteriideid ja jalanõusid. Linna hoolekandekeskuse esindajad sõitsid läbi 22 kohta, loovutatud esemeid kogunes arvestuslikult kahe väikebussi jagu.
Hoolekandekeskuses algab järgmisel nädalal esemete sorteerimine, neid jagatakse kohapeal, aga viiakse ka kodutute varjupaikadesse. Kogutud lasteriided viiakse ema-lapse varjupaika ja sotsiaalmajutusüksustesse.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.