"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Heakorrakuu innustab talgutele (0)
26. aprill 2009

Kristiine linnaosa talgud toimuvad 29. aprillil Keemia 39 ja 41 vahelisel alal, kogunemine kell 16 Kirsi 8a lastemänguväljaku juures. 1. mail kell 9 algab Dunteni pargis Kristiine kevadlaat.
Haabersti linnaosa korraldab 30. aprillil Kakumäe rannapargi ja ranna, samuti Õismäe tiigi ümbruse ja Harku järve kaldaalade koristustalgud. Pirita Lillepi pargis algavad talgud 2. mail kell 11. 8. mail toimuvad heakorratalgud Aegna saarel. Lasnamäel tähistatakse heakorrakuud 8. mail kell 10 algavate talgutega Katleri tänav 2 rahvaspordiväljakul. 14. mail toimuvad talgud Pirita rannametsas. 24. mail on heakorrakuu lõpuüritusena talgud Lasnamäe linnaosa paekaldal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.