"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Jäätmeinfo linnaosades (0)
26. aprill 2009

29. aprillil kell 15 toimub prügisorteerimist tutvustav jäätmeinfotund Lasnamäe linnaosavalitsuses Punane 16, 6. mail kell 17.30 Nõmme halduskogu saalis Vabaduse pst 77, 4. mail kell 18 Kristiine linnaosavalitsuses Tulika 33b, 13. mail kell 17 Kesklinna valitsuses Nunne 18 ja 14. mail kell 17 Haabersti linnaosavalitsuses Ehitajate tee 109 a .

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.