"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Jätkub lemmikloomade kiibistamiskampaania (0)
26. aprill 2009

Järgmised lemmikloomade kiipimise ja vaktsineerimise võimalused on 1. mail kella 11-15 Kristiine kevadlaadal Dunteni pargis (Nõmme tee ja Tammsaare tee ristmik), 6. ja 7. juunil kella 11-14 Nõmme turu parklas (Turu plats 8), 4. ja 5. juulil kella 11-14 Pirital Mähe vabaajakeskuse parklas (Aianduse tee 64a).
Veterinaar vaktsineerib loomi, paigaldab mikrokiipe ja registreerib nad Tallinna koerte keskregistrisse. Koera kiipimine maksab 200 krooni ja kassi kiipimine 400 krooni. Kaasa võtta vaktsineerimispass, koerale suukorv, kaela- ja jalutusrihm ning omaniku isikut tõendav dokument. Lisainfo kiipimise kohta lemmikloomaportaalist www.tallinn.ee/lemmikloom
Kohapeal on võimalik loomi vaktsineerida marutaudi, hepatiidi, parvoviiruse, leptospiroosi ja kennelköha vastu. Kompleksvaktsiin koerale maksab 280 krooni ja kassile 250 krooni. Võimalik soetada EL vaktsineerimispass.
Tasuda saab vaid sularahas! Soovituslik on eelregistreerimine tel 58 32 52 48 (loomaarst Jaak Jõks) või e-mail jaak@antnet.ee.
Koerte registreerimine on Tallinna linnas kohustuslik, nagu ka loomade iga-aastane marutaudi vastu vaktsineerimine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.