"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lasnamäele kaheksa mänguväljakut (0)
26. aprill 2009

Lasnamäele rajatavad mänguväljakud on mõeldud 2-12-aastastele lastele. Väljakud hakkavad paiknema järgmiste majade vahel või ees asuvatel haljasaladel: Võru 12 ja 16, Paekaare 44 ja 46, Kivila 16 ja 22, Mahtra 22 ja 30, Mahtra  36 ja 40, Mahtra 66 ja 68, Kärberi 26 ja 28, samuti Virbi 20 hoovis. Lisaks kiikedele, mänguautodele ja liutorudele tehakse kõikidele mänguväljakutele liivakastid, paigaldatakse  istepingid ja prügikastid.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.