"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Majade fassaadid korda! (0)
26. aprill 2009

Kinnistute ja ehitiste omanikud on kohustatud hoidma korras neile kuuluvad kinnistud ja ehitised, samuti nendega külgneva ala. Korras tuleb hoida ka maja fassaad. Fassaadi elemendid peavad olema terved, nõuetekohaselt värvitud ja vastavuses kinnitatud ehitusprojektiga. Kui majade fassaadid on täis kritseldatud, siis on maja omanikel või haldajatele kohustus need korda teha. Samuti peab tegema umbrohutõrjet, niitma muru ja rohtu, pügama hekki ning korraldama väljapoole kinnistu piire kasvavate ja liiklust takistavate põõsa- ja puuokste kärpimist. Seoses kinnistute haljastus- ja korrastustöödega ei tohi unustada, et Tallinnas on keelatud jäätmete ja kulu põletamine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.