"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Malevatesse registreerimine (0)
26. aprill 2009

Kolm nädalat kestvates malevates leiab sel suvel tööd ja mõnusat tegevust 1200 pealinna noort, neist 700 Eestimaa eri paigus ja 500 Tallinnas. Linnavälistesse rühmadesse on oodatud 15-18-aastased ja linnarühmadesse 13-18-aastased. Ka sel aastal tuleb kuni neli rühma üliõpilastele. Kavas on heakorratööd ning marjade ja herneste korjamine.
Õpilasmalevasse saab registreeruda alates kella 14-st maleva kodulehel www.malev.ee Maleva avaüritus rongkäigu ja kõnedega toimub 29. juunil Raekoja platsil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.