"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Mustamäe lastele viis uut mänguplatsi (0)
26. aprill 2009

Mustamäe linnaosas valmib aprilli lõpuks viis uut lastemänguväljakut, mis asuvad Ehitajate tee 49/51, Mustamäe tee 112, Mustamäe tee 137, Mustamäe tee 167, 171A ja Sütiste tee 33-35 juures. Lisaks paigaldatakse paljudele linnaosa mänguväljakule uusi mänguelemente: keerdpoome, mänguautosid, vedrukiikesid jms.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.