"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS: LILLEBALL (0)
26. aprill 2009

3. mail kell 19 saab Estonia teatris juba 11. korda näha meeliülendavalt kauneid lillekleite. Konkursist Lillekleit 2009 võtavad suurepäraste Eesti lillekunstnike kõrval osa külalised Venemaalt, Ukrainast, Lätist ja Leedust. Pealtvaatajatel on võimalik nautida silmarõõmu pakkuvat minietendust, kus värsketest õitest valmivad muusika saatel värvirikkad kehakatted. Õhtut juhivad Mart Sander ja Nadja Girich, muusikat teeb Bel Etage.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.