"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Sotsiaalmajutusüksused pakuvad töövõimalust (0)
26. aprill 2009

Vastavatud majutusüksuses Paljassaare tee 35 hakkab tööle kümme inimest, mais valmivas Kauge tänava üksuses leiab tööd 14 inimest. Kaks töökohta on loodud ka Tuulemaa 6 tööüksusesse ja Kopli varjupaika. Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on tegu mitmekordse kasuteguriga sotsiaalhoolekandes. «Eluasemeraskustes inimesed leiavad kodu ja teised saavad tööd, mis praeguse kasvava tööpuuduse olukorras on linna väike panus tööpuuduse likvideerimisse,» ütles Martinson. «See valdkond  võimaldab edaspidi luua ka sotsiaalseid töökohti, nagu oleme oma abipaketis  ette näinud.»

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.