"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinn Selver jätkab esindusmeeskonnana (0)
26. aprill 2009

Eesti võrkpalli lipulaev Tallinn Selver on 2009/2010 hooajal Tallinna esindusmeeskond, nagu oli ka 2006., 2007. ja 2008. aastal.
Linnapea Edgar Savisaar ütles, et linn tunnustab igati võrkpallimeeskonna Tallinna Selveri seniseid väga häid saavutusi ning tahet osaleda rahvusvahelistel võistlustel, pakkudes sellega nii linlastele kui ka kõigile teistele spordihuvilistele tipptasemel sportlikku kaasaelamist.
«Osapoolte ühine eesmärk on läbi rahvusvahelise tasandi saavutusspordi propageerida sportlikku eneseteostust ja eluviisi,» märkis linnapea. «Ka kokkuleppe kohaselt toetab Tallinn Selver noortetegevust ning aitab omalt poolt kaasa järjepidevusele töös noorte võrkpalluritega, korraldades võimalusel näidistreeninguid või esinemisi Tallinna koolides ja spordiklubides.»

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.