"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Eesti poksijad võistlevad (0)
04. mai 2009

8.-10. maini toimuvad Kalevi spordihallis Tallinna rahvusvaheline poksiturniir «Olümpiakinnas» ja Eesti poksi meistrivõistlused täiskasvanutele. Osa võtavad Venemaa, Soome, Läti, Leedu ja Eesti parimad poksijad, ringis on ka Eesti poksiliidu olümpiakandidaadid. 8. mail toimuvad võistlused kell 14 ja 18, 9. mail kell 11 ja 16, 10 mail kell 11 ja 14.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.