"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Keskerakond kõige populaarsem (0)
04. mai 2009

Aprillis tõusis kõige populaarsemaks erakonnaks 33%-lise toetusega Keskerakond, selgub Emori uuringust. Keskerakond edestab Reformierakonda seitsme protsendipunktiga, võrreldes eelmise kuuga on Keskerakonna toetus tõusnud kaks protsendipunkti. Aprillis langeski ainsana Reformierakonna toetus – seitse protsendipunkti, ja see tähendab kolme viimase aasta madalaimat tulemust. Kõige enam langes Reformierakonna toetus Harjumaal ja Tartus. IRL-i ja Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda toetas 14%, rohelisi 9% valijatest. Märtsis toetas Reformierakonda 33%, Keskerakonda 31%, sotsiaaldemokraate 13% ja IRL-i 11% küsitletuist. Rahvaliitu pooldas nii märtsis kui ka aprillis 3%. Emori küsitlus hõlmas üle tuhande Eesti elaniku.

Turu-uuringute AS küsitluse järgi toetas Keskerakonda 21% ning Reformierakonda 20% valijatest. Turu-uuringute küsitlus esitab kõikide küsitletute andmed, Emor vaid nende omad, kellel on olemas erakondlik eelistus.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.