"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS: LÕUNAMUUSIKA: EMA LAULUD (0)
04. mai 2009

9. mail kell 14 esitab Hedvig Hanson kitarri saatel Estonia kontserdisaalis laule, mis on ka tema CD-l «Ema laulud». Lisaks tuntud autorite, näiteks Rein Rannapi ja Kustas Kikerpuu lugudele kõlavad uue ja huvitava kõlapildi saanud eesti rahvaviisid. Hedvig Hanson võlub publikut oma vahetu olemise, sügavalt läbitunnetatud muusika ja improvisatsioonioskusega.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.