"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Pikim jalgrattatee valmib sügisel (0)
04. mai 2009

Kui septembri lõpuks valmib Rocca al Mare promenaadi kolmanda etapi ehitus, on valmis saanud pikim jalgrattatee Tallinnas.

Septembrist saavad jalgratturid sõita piki Kopli lahe randa Rocca al Marest Stroomi rannani, sealt edasi pääseb juba Tallinna lahe ja Pikakari supelranna poole. Neist teelõikudest kujuneb Tallinna kõige pikem katkematu jalgrattatee.

Rocca al Mare rannapromenaadi sel aastal rajatav osa hakkab ühendama Kakumäe piirkonda Stroomi rannaga. Tänavu ehitatava kergliiklustee lõigu pikkus on 1,3 km, kogu trass valgustatakse.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on tänavu kavas rajada veel kaks kergliiklustee lõiku. Paljassaare tee 970 m pikkune lõik Kopli tänavast Paljassaare põiguni ühendab eelmisel aastal ehitatud tee Kopli tänavaga ja teine, 570 m pikkune teelõik kulgeb Pelguranna tänaval Sirbi tänavast Kopli tänavani.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.