"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Sebrad muutuvad silmapaistvamaks (0)
04. mai 2009

AS Signaal alustas ülekäigukohtade värskendamistöödega kesklinnas. «Esialgu on ette võetud kesklinna ülekäigurajad ja ka linnateedel olevad pikijooned,» selgitas abilinnapea Jaanus Mutli. «Varem ei saanud neid töid teha, sest ööpäeva keskmine õhutemperatuur peab olema üle kümne kraadi, aga kaks viimast õhtut, kui liiklus on vaibunud, on saanud joonimistöid juba teha.»

Edasi on plaanis liikuda Peterburi teele ja Laki tänavale, esialgu aga keskendutakse kesklinna piirkonnale. Tööd kestavad oktoobrikuuni.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.