"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ühissõidukitel uued sõiduplaanid (0)
04. mai 2009

Alates 1. maist muutusid bussiliinide nr 5, 8, 14, 18, 19, 29, 34A, 38, 44, 48, 60, 63 ja trammide tööpäevased sõiduplaanid, samuti bussiliinide nr 4, 15, 16, 33, 35 ja kõikide trollibussiliinide omad.
Sõiduplaane korrigeeritakse vastavalt liinidel tehtud sõitjate loendusandmetele, ühissõidukite täituvusele ning samuti seoses osaliselt suvisele töörežiimile üleminekuga. Mitmete liinide sõiduplaanid muutuvad seoses nende ümberpaigutamisega Viru bussiterminali peatustes: peatusest nr 1 hakkavad väljuma liinid 14 ja 18, peatusest nr 2 liinid 15 ja 35, peatusest nr 3 liinid 40 ja 48. Ülejäänud peatustes muudatusi ei toimu.
Bussiliini nr 35 algpeatus viiakse sõitjate palvel Viru bussiterminali. Bussid hakkavad väljuma peatusest nr 2. Seoses marsruudimuudatusega jääb edaspidi ära väljuva suuna Hobujaama peatus endise Tallinna kaupluse ees. Lasnamäe tööstuspargi inimeste palvel lisandub liinile täiendavalt Tondiraba peatus.
Bussiliinid nr 7 ja 49 lähevad üle suvisele töökorraldusele – nr 7 alustab tööd pühapäeviti ja nr 49 laupäeviti ja pühapäeviti. Alates 1. maist hakkavad liinide nr 29, 29A ja 63 bussid peatuma Priisle teele ehitatud uues peatuses Reinumägi. Kesklinna-suunaline peatus varustatakse ootekojaga.
Ühistranspordi suviste sõiduplaanidega saab tutvuda Tallinna kodulehel ja uuendatud sõiduplaanid pannakse üles ka ühissõidukipeatustesse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.