"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Võistles üle tuhande noore (0)
04. mai 2009

5-21-aastastele lastele ja noortele mõeldud, Euroopa integratsiooniprobleeme käsitlevale omaloomingu võistlusele «Euroopa koolis» laekus rohkem kui tuhat kirjutist ja kunstitööd.
Võistluse üldmoto oli nii Euroopas kui ka Eestis ühine – Ideid Euroopale. Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul osutus võistlus õpilaste hulgas väga menukaks. «Võistlusel osalenud noori saab ainult kiita – neil on väga head teadmised Euroopa Liidust ning nad oskavad seda suurepäraselt ka kirjas ja pildis väljendada,» mainis Jäppinen.
Parimate töödega saab tutvuda 4.-18. maini Õpetajate majas (Raekoja plats 14) avatud näitusel. Autasustamine toimub samas majas 8. mail kell 12, just Euroopa päeva eel. Parimatele on ette nähtud diplomid ja auhinnad, mille hulka kuulub ka osalemine noorsookohtumistel eri Euroopa riikides.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.