"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS: TALLINNA PÄEV (0)
11. mai 2009

15. mail tähistatav traditsiooniline Tallinna päev sisaldab endas seekord Tondipoiste ausamba avamist, Tallinna oratooriumi ettekannet, Eesti linnade tervituskontserti, koguperekontserti «Kõige suuremad sõbrad», Vanilla Ninja ning Estonian Dance Big Bandi kontserti jpm. Õhtul kulgeb läbi vanalinna ajaloohõnguline protsessioon «Lübecki õiguse jälgedes». Ürituste ajakava on üleval www.tallinn.ee

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.