"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Stipendium toetab tulevasi meremehi (0)
11. mai 2009

Linn eraldas 90 000 krooni Tallinna linna Johan Pitka stipendiumide väljaandmiseks.
Abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul on Eesti Mereakadeemias tehtav õppe- ja teadustöö ning selle linnapoolne tunnustamine Johan Pitka stipendiumi väljaandmisega Tallinnale kui merelinnale olulise tähtsusega. Pitka stipendium määratakse üks kord aastas kuni kümnele mereakadeemia üliõpilasele. Sel õppeaastal on heaks kiidetud üheksa Tallinna linna Johan Pitka stipendiumi taotlust, stipendiumi statuudi kohaselt on iga stipendiumi suurus 10 000 krooni.
Tallinna linna Johan Pitka stipendiumid antakse välja Tallinna päeval 15. mail.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.